مشاوره حقوقی رایگان - باسلام:بند ث ماده 13 آیین دادرسی کیفری قرار موقوفی تعقیب صادر و مراتب اعلام میگردد این ابلاغ به شاکی

این قرار ظرف ده روز قابل اعتراض از جانب شاکی است اگر بخواهیم این تعقیب انجام شود آیا باید چیزی بنویسیم و به دادگاه ارایه نماییم یا اگر مراجعه نکنیم و چیزی ارایه ندهیم خود بخود پرونده پیگیری و راه خودش را انجام میدهد درضمن این شکایت سند منزلی بوده که درموقع سند زدن عروس خانواده با زیرکی بدون مدرک که ثابت کند سه دانگ منزل را درسال 81 بنام خود میکند و هر دو سند را میبره و به طرف مالک میگوید کسی ازت ندزدد و من ازش نگهداری میکنم که درسال 97 مالک تصمیم به فروش میگیرد و استعلام میشود و ثابت میشود در ثبت اسناد که چنین اتفاقی افتاده و در این مدت کسی متوجه نشده است تشکر از راهنمایی جنابعالی باید ببخشید و با توجه به مطالبی که خدمتتون عرض کردم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام .. باید اعتراض بنویسی.. وگرنه مختومه میشه