مشاوره حقوقی رایگان - درصد دیه و مبلغ آن

باسلام خسته نباشید
لطفاً درصد ومبلغ دیه را که با چاقو زدن محاسبه کنیم
1 جراحت عمیق خلف نیم سینه چپ(جاعفه)که تحت عمل جراحی و لوله گذاری سینه ای قرارگرفته است
2جراحت کتف چپ مشمول ارش دامیه تنه به میزان یک درصد دیه کامل
3جراحت بخیه شده فرق سر(دامیه
4) حارصه بمیزان نیم درصد دیه کامل
5جراحت بخیه شده کف دست چپ(متلاحمه)با پارگی چهار عدد از تاندونهای کف دست چپ که تحت عمل جراحی ترمیم گردیده است
6 جراحت بخیه شده سطح کفی بند ابتدایی انگشت دوم دست چپ(یک فقره متلاحمه بند انگشت)
7 جراحت بخیه شده ناحیه فوقانی بازوی چپ (دامیه)
8جراحت عمیق بخیه شده ناحیه فوقانی ساعد چپ (متلاحمه)
خیلی خیلی ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تعیین درصد جراحات وارده با پزشکی قانونی است ،جراحات وارده با تعیین درصد در نامه پزشکی قانونی درج میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد