مشاوره حقوقی رایگان - تعویض بلوک سیلندر خودرو

باعرض سلام و ادب اینجانب یک خودرو پاترول دارم که چند سال پیش یاطاق زد و مجبور به تغویض سیلندر شدم ولی چون مدارک خودرو به نامم نبود راه قانونی ولی نکردم ولی سال گذشته آگاهی به ماشین گیر داد و استعلام سیلندر و گرفت و گفت مانعی ندارد مال ماشین مزایده است ولی امروز به تعویض پلاک رفتم ولی گفتن این موتور که روی ماشین شماست ماشین خودش هنوز هست چکار می‌کنه مگه چنین چیزی ممکنه موتور پنج ساله رو ماشین منه پس خودش چی روشه ، خواهشن راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

بتیستی راهکار قانونی رو طی میکردین .منظور از اینکه ماشین هنوز خودش هست احتمالا اینه که اوراق یا توسط مالک اسقاطی معرفی نشده و در سامانه بعنوان اتومبیل فعال ثبت شده .نه الزاما به معنای روشن شدن و حرکت