مشاوره حقوقی رایگان - املاک

زمینی در قولنامه به مساحت تقریبی حدودا 680 زرغ که ساخت شده با سند 687 متر ولی با حدودات البته مشخص تقریباً 1000 متر مربع می‌شود البته بدون عقب نشینی ملاک برای قانون چیه توضیح اینکه اضافه زمین در تصرف من است نزدیک 50 سال است میخواستم برای اضافه زمین سند بگیریم شهرداری قبول نمی کنه و ارجاع دادن به کانون کارشناسان استان

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام اخذ سند مالکیت در خصوص اضافه مساحت متصرفی شما هیچ ارتباطی با شهرداری ندارد و نیاز به مراجعه به اداره ثبت و اسناد املاک محل خود دارید