مشاوره حقوقی رایگان - عوارض سالیانه خودرو

با سلام ، من ماشینی از مشهد خریداری کردم و برای تعویض پلاک به تهران که ساکنم اوردم ، در مرکز تعویض پلاک بدون هیچ سوال و جوابی کارت بانکی رو از بنده گرفتن و 685 هزار تومن عوارض خودرو کشیدن ، بعد از پیامکی که برام امد پرسیدم این چیه گفتن عوارض سالیانه شهرداری هست ، بهشون گفتم اولا اینو موقع سند زدن تسویه میکنند ، دوما این ماشین تمام عوارضیش رو صفر کرده ، اینم برگش ولی تو شهرداری مشهد ، گفتن باید زودتر میگفتی ، خو بدون هیچ سوالی وقتی کارت میکشن من از کجا باید بدونم که بگم
حالا میخواستم بدونم چطوری میتونم اعتراض کنم و پولم رو پس بگیرم

پاسخ ها :

عوارض سالیانه خودرو عوارض خودرو خودرو