مشاوره حقوقی رایگان - عفو عمومی

درسال 95 با دو گرم هرویین دستگیر شدم با سند ازاد شدم پنج سال حکم دادن اعتراص کردم هنوز جواب اعتراص نیامده بود مجددا با 30 گرم دستگیر و به زندان رفتم در خرداد سال97 حکم پنج سال قطعی شد و در همان سال حکم پنج سال عفو خورد و نصف شد و در بهمن سال 97 حکم دوم 30 گرم 14سال دادن اعتراص کردم حکم تایید و قطعی شد ادعام دادم امسال جواب ادعام امد هر دوحکم پانزده سال. شده حالا میخواهم بدانم تکلیف عفوی که درحکم پنج سال بهم اعلام کردن چه میشود و در این چهارسالی که زندان هستم چندمرتبه عفو امده ایا شامل مال من میشود یا نه متشکرم

پاسخ ها :

حسینعلی پیرعلی

حسینعلی پیرعلی :

سلام مجازاتهای شما تجمیع شده و عفو شامل شما نمیشود مگر اینکه بازپرس ناظر زندان این تقاضا رای برای شما با توجه به رفتار شما انجام دهد.

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
در مورد مواد مخدر باید عرض کنم که از مواردی است که شامل تکرار جرم آن مشمول عفو عمومی قرار نمی گیرد با توجه به اینکه شما مرتکب تکرار جرم شده اید به نظر می‌رسد مشغول عفو نیستید فقط در طول سالهای قبل یک بار این عفو عمومی نسبت به مواد مخدر و تکرار جرم آن صادر شد آنهم 22 بهمن سال 97 بود ممکن است مجدداً این عفو تکرار شود