مشاوره حقوقی رایگان - سلام حدوده سه ساله با همسرم عقد موقت داشتیم که مدتش حالا به پایان رسیده ولی چون آقا خارج از کشور

سلام حدوده سه سال با همسرم عقد موقت داشتیم که مدتش حالا به پایان رسیده ولی چون آقا خارج از کشور مشغول کار هستند به دلیل شرایط کرونایی قادر به اومدن نیستن میخواستم بدونم آیا راهی وجود داره که ما بتونیم دوباره عقدمونو تمدید کنیم چون ما بشدت بهم علاقه پیدا کردیم و دوست داریم ارتباطمون حلال باشه.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

زوج باید با حضور در کنسولگری ایران در کشور مربوطه به شخصی وکالت دهد تا شما را مجدد به عقد خود درآورد. البته تا زمانی که ایشان خارج هستند شما نمی توانید مرتکب حرامی شوید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
قابل پیگیری است
در صورت تمایل، تماس بگیرید