مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

با عرض سلام پسر عموم از پدرم شکایت کرده و این ابلاغیه آمده می خواستم ببینم منظورش چیه و باید چه کار کنم
با عنایت به محتویات پرونده و ضرورت اخذ نظریه کارشناسی لازم است که کارشناس امور ثبتی در معیت کارشناس نقشه برداری با
مراجعه به محل و معاینه محل و ملک متنازع فیه و دقت در میزان خواسته و لزوم بررسی میزان مالکیت خواندگان و مابه ازاء سھم
مشاعی ایشان و میزان مالکیت و تصرف مادی و حقوقی که در قبال سھم مشاعی مذکور داشته اند و دارند و با دقت و محاسبه و
بررسی میزان ھبه ( بخشش ) که فی الواقع قسمتی از سھم بانی بوده است (2500متر) در حق خواھان و با
مساحی و پیاده نمودن حدود پلاک ثبتی متنازع فیه و استخراج مابه ازاء خارجی اسناد عادی معتبر رسمی اصحاب دعوا و انطباق آن
با تصرفات آنھا و در نظر گرفتن میزانی از مالکیت ایشان که ممکن است به غیر انتقال گردیده است و ھمچنین با معاینه محل و
ملاحظه پرونده ھای ثبتی و اخذ اظھار طرفین و در نظر گرفتن تمام جوانب ضروری قضیه متنازع فیه نھایتاً اظھار نظر نماید که
سند رسمی شماره .... از 7 اصلی بخش 3 اراک بر چه اساسی صادر شده است و جھات و موجبات ماھوی و شکلی صدور آن
صحیح بوده است یا خیر؟ اگر احتمالاً با توجه به مراتب مذکور و رعایت مقررات قانونی و در نظر گرفتن حقوق خواھان صدور آن
نسبت به میزانی از مساحت ملک مبنای شرعی و قانونی نداشته و تضییع کننده حقوق مالکانه خواھان است مدلل و مستدل به شعبه
اعلام نمایند . لذا به منظور تعیین كارشناس با انجام قرعه در بین كارشناسان مورد وثوق دادگاه و صلاحیت دار آقای م.ج به
عنوان کارشناس ثبتی و آقای ع.س به عنوان کارشناس نقشه بردار ھر کدام با حق الزحمه مبلغ 4000000 كه پرداخت آن به
عھده شخص خواھان مي باشد انتخاب گردیدند مقرر مي دارد وقت اجرای قرار کارشناسی تعیین مراتب انتخاب کارشناس به طرفین
و کارشناس منتخب ابلاغ تا چنانچه جھات رد دارند ظرف یک ھفته بعد از ابلاغ قرار کارشناسی کتباً به دادگاه تقدیم دارند و خواھان
ھا چنانچه جھات ردی ندارند ھزینه کارشناسی را واریز و فیش آن را پیوست پرونده نمایند با واریز ھزینه کارشناسی یا وصول
لایحه مبنی بر اعلام جھت رد پرونده به نظر برسد.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مدارک باید بررسی گردد در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید