مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت برای اینجانب دارای پارکینگ از طریق پارک خودرو در کوچه غیر بن بست سه و نیم متری

با سلام. اینجانب در کوچه ای زندگی میکنم که بن بست نیست و از دو طرف باز است و در وسط این کوچه دارای پارکینگ میباشم اما عرض کوچه حدود سه و نیم یا چهار متر است یعنی اگر خودرویی در کوچه پارک باشد اصلا از کنار آن نمیشود رد شد هر بار که وارد کوچه میشوم یک یا حتی چندین خودرو را میبینم که در کوچه پارک کرده اند درب منزل هرکدام را که زده ام که خودرو شما مزاحم رفتن من به داخل پارکینگ است در نهایت به دعوا و جر و بحث لفظی کشیده حتی یک بار به 110 زنگ زدم که مامور مورد نظر فقط گفت باهم کنار بیایید حالا من دو سوال دارم اول اینکه آیا من حق این را دارم که چون توقف آنها در کوچه راه رفتن من به پارکینگ را سد کرده به این همسایه ها بگویم که اصلا اجازه پارک در کوچه را ندارند و دوم جهت جلوگیری از از پارک خودرو های دیگر آیا راهکار قانونی برای نصب تابلو توقف طولانی مدت در کوچه ممنوع وجود دارد؟ خواهشا یک راه اساسی به من درباره این دو سوال به من نشان بدهید چون این همسایه ها بیش از حد بی منطق و بی فرهنگ هستند و با تمام صحبت های من با آنها به هیچ عنوان گوش نمیدهند. با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

س اول /خیر - س دوم / خیر فقط میتوانید شکایت مزاحمت و ممانعت از حق خود را داشته باشید