مشاوره حقوقی رایگان - خسارت

با سلام و خسته نباشید

حدود 3 ماه پیش بنده با موتور با یک تاکسی در تهران تصادف کردم و مصدوم شدم، افسر راهنمایی همانجا کروکی صحنه تصادف را کشید و من مقصر شدم چون از پشت به تاکسی زده بودم، بنده از ناحیه زانو، کتف، دنده، و 3 انگشت دست راست دچار شکستگی و پارگی رباط صلیبی پا شدم و به مدت 3 روز در بیمارستان بستری بودم و تحت عمل جراحی زانو قرار گرفتم چون از قوانین خبر نداشتم نمیدانستم حتما باید امضای بنده یا وکیل قانونی پای برگه قبول داشتن کروکی وجود داشته باشد تا تاکسی اون بنده خدا آزاد بشه و چون ناتوان در حرکت بودم و منزل خودمان پله داشت مادرم مرا به شهرستان منتقل کرد تا بهبود پیدا کنم، وقتی رفتم شهرستان زنگ زدن های راننده تاکسی شروع شد من بهش گفتم من ناتوان از حرکت هستم نمیتوانم بیایم تهران هر کاری میتونی انجام بده من راه قانونیش رو بلد نیستم ماشینت رو دربیارید من توان حرکت ندارم، بعد از گذشت 5 روز ایشان به دادگاه مراجعه کردند و ابلاغیه برای منزل من در تهران فرستاده شد که اگر ظرف مدت 5 روز مراجعه نکنید مشخص است کروکی را قبول کردید و ... خلاصه اون آقا ماشینش رو آزاد کرد من همون اولش هم نسبت به کروکی اعتراضی نداشتم، ولی بعد از گذشت 2 ماه دیدم یک ابلاغیه برام از طریق ثنا اومده که بابت شکایت راننده تاکسی مراجعه کنید به شورای حل اختلاف

درخواست های ایشون به این شرحه

6 میلیون بابت افت قیمت خودرو
6 میلیون بابت خواب 16 روز ماشین
2 میلیون هزینه تعمیر گلگیر و چراغ ماشین
600 هزار تومن هزینه کارشناسی و 350 هزار تومن نمیدونم چی

سرجمع ایشان درخواست 15 تا 16 میلیون خسارت کرده اند، شورای حل اختلاف هم گفت مقصری باید رضایتش رو بگیری!!!

البته فعلا رای نهایی صادر نشده ولی سوال من اینجاست چطور میتوانم روی رای دادگاه اعتراض بزنم؟ البته موتورم بیمه ایران داره و 11 میلیون خسارت مالی دارد ولی از ایشان که سوال کردم در شورای حل اختلاف گفتند مراجعه کردند به تعیین خسارت بیمه ولی چیزی پرداخت نکردند به ایشان ولی حدسم این است بیمه مبلغ مورد نظر ایشان را قبول ندارد

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فریده رفیعی مهر

سرکار خانم فریده رفیعی مهر :

سلام اگر موتور شما بیمه بوده است بیمه را به دعوی جلب کنید یعنی به شورا مراجعه کرده و دادخواست جلب بیمه به دعوا را بدهید