مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت عمرانی بابت بیمه نکردن کارگری که به حادثه در حین کار دچار شده است

اینجانب در حین کار دچار حادثه گرفتکی کمر درد شدید شدم و به پزشک مراجعه کردم و مدت 10 روز استراحت کردم و باز هم با آن وضعیت درد به کار خود ادامه دادم ولی شرکت بیمه قبل و بعد از حادثه را واریز نکرد . قرار شد که بیمه ام را واریز کنند. من باز به کارم ادامه دادم که بیمه و حقوق آن مدت را واریز کنند که بعد از چند ماه فهمیدم نه حقوق و نه کارکرد برام رد نکردند ، فقط این ماه اون ماه کردند . حال بعد از گذشت 10 ماه از آن حادثه باز هم به دلیل انجام دادن کارهای سنگین شرکت دچار کمر درد شدید شدم که به پزشک مراجعه کردم و با گرفتن عکس ام ار آی گفتند که مشکل دیسک کمر از قبل به وجود آمده که به دلیل اهمیت ندادن به درد و انجام کار سنگین کارگری در کارگاه عمرانی تعداد 5 دیسک که دو تا متوسط و 2 تا درگیری شدید و یکی به نخاع نزدیکه به وجود آمده . دو تا پزشک مرخصی مطلق دادند ولی باز شرکت گفت که بیا نگهبان وایستا . از من چند روز به اسم نگهبان کار سبک هم کشیدند . ولی بعد از یک هفته کار کردن ، دچار درد شدید کمر و پاها و ورم کردن زانو شدم که دیگر نتوانستم حتی روی پا وایستم . با اطلاع دادن به رئیس کارگاه به پزشک مراجعه کردم . پزشک مرخصی استعلاجی نوشته که الان در استراحت هستم . من میخواستم بدانم که من چگونه بابت کارکردهایم که بیمه و حقوقش را نداده‌اند و مهمتر از همه دچار این مشکل دیسک ها که خواب راحت ندارم را از شرکت مطالبه کنم . از قزوین هستم .

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

به اداره کار مراجعه فرمایید و از شرکت کارفرما شکایت فرمایید.هم برای الژام به واریز حق بیمه های گذشته هم برای غرامت آسیب ناشی از کارهم برای صدور دستور الزام به کار سبک و عدم تحمیل کار سنگین.