مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سنوات و حقوق متناسب سازی مشاغل سخت و زیان اور

سلام.بنده بامدرک دیپلم و با سمت سرپرستی با مشاغل سخت و زیان اور با 23سال سابقه سخت و زیان اور و با پرداخت حق بیمه حداکثری تاریخ 1/10 82 با 361 هزار تومان بازنشست شدم و الان بعد از متناسب سازی 5میلیون و چهارصد میباشد میخاستم بدانم با محاسبه 35 سال حقوقم چقدر باید باشد؟ ممنون از زحمات جنابعالی

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
جهت مشاهده وضعیت حقوق و مزایا به سایتی که قبلا هم معرفی کردم و الان هم برای شما ارسال می کنم مراجعه فرمایید و سوال تکراری نفرمایید 35 سال حقوق فقط به جانبازان تعلق می گیرد به اشخاص عادی سی سال سنوات تعلق میگیرد و 30سال بالا قراردادی محسوب می شود
shenasname.ir
ازطریق جستجوی گوگل کروم واردشوید