مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زنجیره ای

باسلام بنده در تاریخ 5مرداد 97 تصادف کردم، که تریلی هووو در محور جاده قدیم جاجرود به سمت تهران ترمز خالی کرد و با 12 ماشین برخورد و خسارت وارد کرد، پلیس راه مقصر تصادف را راننده تریلی معرفی کرده و کروکی هم کشیده شده، ماشین من دومین ماشین بوده که تریلی از پشت برخورد کرده، حالا بعد از گذشت یک هفته از دادسرا رفتن و سپس شورای حل اختلاف و ثبت دادخواست بنده کارشناس تصادفات خسارت و افت قیمت ماشین و محاسبه کرده و داده شورای حل اختلاف، از اینجا به بعد باید چیکار کنم؟! شورا میگه باید دادخواست جدید بدی و از راننده شکایت کنی و برای مطالبه خسارت باید بری محل سکونت مقصر و اونجا پرونده رو به جریان بندازی، راننده مقصر ساکن تبریزه، یکی دیگه میگه باید بری دادسرا و با 11 راننده خسارت دیده اونجا یه پرونده شکایت تنظیم کنید، در ضمن ظاهرا بیمه مقصر فقط تا 30 میلیون خسارت و میده، و خسارت وارده به 12 ماشین تقریبا حدود 300 میلیون میشه، ماشین من تیبا مدل 96 که 8میلیون خسارت ماشین و افت قیمتو محاسبه کردن، در ضمن بیمه بدنه هم دارم، حالا ازتون میخوام راهنماییم کنید که چیکار کنم، ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
طبق مقررات آیین دادرسی طرح دعوی مطالبه خسارت که کمتر از بیست میلیون تومان باشه باید در شورای حل اختلاف مطرح گردد و آن هم باید در محل اقامت خوانده باشد و از طرف دیگر با توجه به اینکه خسارت دریافتی از بیمه کفاف هزینه های شما را نمی دهد باید علیه شخص مقصر که راننده تریلی است دادخواست بدهید البته با همه اوصاف چنانچه طرح دعاوی مزبور با مشکل روبرو باشد بهتر است از بیمه بدنه استفاده نمایید با در نظر گرفتن ابن قضیه که در خسارتهای بعدی جهت استفاده از بیمه بدنه مبلغی به عنوان فرانشیز کسر خواهد شد