مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک

سلام. من ساکن روستا هستم. از طرف پدر خود قولنامه ای مبنی بر ملک خود دارم که نه برادرانم و نه خواهرانم هیچ گونه دخل و تصرفی بر آن ندارند. از قضا برادرم با دخل و تصرف چهار متر از گوشه آن را درب حیاط رو به شمال درآورده است و کوچه نموده است. در صورتی که حیاط برادرم از شرق درب حیاط دارد. میخواستم بدونم که آیا میشه این کوچه را که متعلق به من است ازش پس گرفت؟ ممنون میشم جوابم را بدهید.

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام
اگر شما از پدرتون قولنامه دارید و زیر قولنامه رو امضا کرده شما قهرا مالک مقدار مساحتی هستید که برادرتون تصرف کرده و کوچه درست کرده.. شما چون سندتون عادی هست باید دادخواست رفع تصرف از ملک خودتون رو بدید به دادگاه.