مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر مغازه

سلام. من مستاجر یک مغازه هستم که آخر این ماه موعد تمام میشه. دو هفته پیش توافق کردیم که مجدد تمدید بشه. البته شفاهی. حالا یک نفر آمده با مبلغ بالاتر مغازه رو میخواد. با توجه به نزدیک بودن تخلیه و این اوضاع، من حداکثر تا چه مدت میتونم مغازه بمونم تا مغازه جدید پیدا کنم؟
ناگفته نماند، امسال که مستاجر بودم به صورت شفاهی تمدید کردیم و جایی قید نشده.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر موجر بخواهد میتواند تخلیه نماید و باید توافقات خود را فورا مکتوب نمایید.