مشاوره حقوقی رایگان - دريافت وام مستاجران

با سلام.
شخصي كه قبلا مستاجر من بوده و قراردادمون ٢ سال پيش منقضي شده اقدام به تهيه اجاره نامه جعلي جديد كرده و از طريق اون براي دريافت وام مستاجران اقدام كرده.
ميخواستم بدونم از چه طريق و از چه ارگاني بايد اين موضوع رو پيگيري كنم چون مستاجري كه در حال حاضر داريم اقدام به دريافت وام كرده و داخل سيستم اعلام شده قبلا براي اين منزل وام دريافت شده. از همين طريق متوجه جعل سند شديم و املاكي كه چنين تخلفي كرده رو هم پيدا كرديم. حالا براي فسخ وام ثبت شده چه بايد كنيم؟
ممنون.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

ابتدا باید برای جعل سند اقدام کنید