مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در تلگرام

سلام. من در تلگرام با کانالی تحت ... آشنا شدم که گفت نیاز به یک کارت داریم و مشکلی نداره. کارمون و روزی شصت تومن میدیم. من هم گولش رو خوردم و متاسفانه اینترنت بانکم رو دادم ولی شش ماه بعد فهمیدم کلاهبرداری شبکه ای هست و بلافاصله کارت رو بستم.
الان اگر شاکی که یک استاد کنکور هست و پکیج هاش غیر قانونی فروش رفته از من شکایت کرده و شکایتش رو پس بگیره، تکلیف من چی میشه؟
البته من همکاری کردم و افرادی که استفاده می کردن رو معرفی کردن ولی شاکی گفته باید پیدا بشن.
من نمیدونستم کلاهبرداری هست. لطفا بگید.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
با توجه به قانون کاهش مجازات حبس تعزیری ،رضایت بگیرید مشکلتون تقریبا حل میشه