مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی

با سلام و خسته نباشید. من در حین خدمت سربازی در کمین در مرز، مچ پای چپم شکست در بیمارستان جراحی شدم و پلاتین و پیچ و مهره گذاشتن. الان توانایی کار ندارم و رای کمیسیون معلول خدمتی زده. یعنی چه؟ یعنی مستمری میگیرم؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مستمری معلول خدمتی حین انجام وظیفه مستمری معلولیت حین خدمت معلولیت حین خدمت سرباز معلول خدمتی معلول خدمتی سربازی سربازی مستمری