مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام من 27 سالمه و فوق لیسانس دارم 2 تا برادر بزرگتر دارم که پزشک هستند و دوره ی طرح و سربازی رفتند و ساکن تهران نیستند و ازدواج کردند, پدرم 12 سال پیش فوت شده. سالهاست با مادرم زندگی میکنم که آسم, سابقه آنژیو , دیابت و پوکی استخوان داره و حقوق نمیگیره و من کار میکنم و خرجی میدم
سوال اینجاست که با این شرایط کاری برای سربازی نرفتن یا امریه گرفتن وجود داره؟

پاسخ ها :

اكبر جافري

اكبر جافري:

با سلام من مواردی مثل شما رو دیدم که معافیت کفالت گرفتن و برای اینکار بایستی مادرتون دادخواست الزام به انفاق و سرپرستی بدن بر علیه شما و شما در دادگاه محکوم میشین به سرپرستی مادرتون و بعد از محکومیت شما میتونی همون رای رو ببری و درخواست معافیت کفالت بدی البته واقعیت امر اینه که بایستی آشنا هم داشته باشی