مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

با سلام.
در خیابان اصلی محلی ساعت 12 شب در حال حرکت بودم. راکب موتور سیکلتی از خیابان فرعی بدون چراغ قصد داشت از خیابان فرعی در سمت راست من به صورت مستقیم عبور کند که در چهارراه با هم برخورد کردیم. موتور از سمت راست خودرو به من برخورد کرد و فرمان موتور با گلگیر سمت شاگرد برخورد کرد. ( قسمت جلوی ماشین ) راننده روی ماشین افتاد و موتور به صورت کامل به زیر ماشین رفت من سرعتم حدود 70 کیلومتر و موتور 50 کیلومتر بود. با توجه به این که موتور زیر خودرو قرار گرفت و لیز خوردیم ده متر بالاتر از چهارراه متوقف شدیم و من با این که سرعتم بالا بود هیچ خط ترمزی در محل تصادف وجود ندارد و در جواب به میزان سرعت گفتم کیلومتر را ندیدم اما حدودا پنجاه کیلومتر در ساعت سرعتم بود.
1_ راکب موتور هیچ مدارکی هنوز ارائه نداده و احتمالا فاقد گواهینامه باشد.
2_ چه کسی مقصر تصادف است؟
3_ اگر راکب موتور گواهینامه نداشته باشد و بیمه داشته باشد آیا خسارت پرداخت میشود توسط بیمه؟
4_ کارشناس اول راننده موتور را مقصر اعلام کرده تا چه زمانی راکب موتور حق اعتراض دارد؟
5_کارشناس سه نفره به نظر شما با توجه با اتفاقات بالا چه کسی را مقصر اعلام می کند؟
6_با توجه با خسارت وارده سنگین به خودرو و این که مدل خودرو 1395می باشد، آیا افت قیمت شامل خودرو می شود؟ اگر جواب مثبت است چه کاری باید انجام دهم برای شکایت؟
متشکرم از شما وکلای محترم.

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
تشخیص مقصر و میزان تقصیر بنا ب نظر کارشناس مربوطه هست
مهلت اعتراض در ابلاغیه قید می گردد
نداشتن گواهینامه فرد مقصر از مصادیق پرداخت دیه توسط صندوق تامین خسارات می باشد
جهت مطالبه خسارات مازاد بر تعهدات بیمه میبایست دعوی حقوقی تحت عنوان مطالبه خسارات و افت قیمت خودرو طرح گردد