مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق از کارفرما

سلام و خسته نباشید من به مدت دو ماه در یک شرکتی مشغول کار بسته بندی بودم بنا به دلایلی و با توجه به آلرژی که دستانم به کار پیدا کرد و زخم شد و اینکه حقوق خود را دیر دریافت میکردم بعد از اتمام کامل ماه دوم به کارفرما گفتم که نمیتونم کار کنم و گفتن که از یک هفته قبل به من میگفتین که قصد ندارید بیاید منم شرایطم و دستام که زخم شده بود به خاطر کار گفتم و دیگه نرفتم و خیلی بابت حقوق ماه قبل اذیت میشدم تا بگیریم و اینکه کارفرما بمن گفته بودن حقوق ماه دوم دو میلیون میباشد که من حقوقمو طلب کردن ایشون ندادن و زدن زیر حرفشون و گفتن اینقدر حقوق نمیدن و گفتن کلا حقوق من 1600میشه در حالی که گفته بودن دو میلیون بعد همون مبلغ 1600هم برای من واریز نکردن و بعد از چند و پیگیری فقط برای من مبلغ 500هزار ریختن و بقیشو نریختن خواستم بپرسم با توجه به شرایطی که برام پیش اومده چجوری میتونم بقیه حقوقمو از ایشون طلب کنم ایا دادخواست بدم میتونم از ایشون حقوقمو بگیرم؟؟

پاسخ ها :

حسین کریم پور

حسین کریم پور :

استان :

اگر بتونین رابطه کارگری و کارفرماییتون رو اثبات کنین از طریق هیات تشخیص اداره کار قابل مطالبه هست

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

به اداره کار محل و شکایت از کارفرما مراجعه کنید