مشاوره حقوقی رایگان - قوانین اسانسور در رابطه با مقدار پرداخت هزینه برای طبق اول

سلام من ساکن طبق اول از آپارتمانی سه طبقه هستم به دلیل استفاده نکردن از آسانسور پیشنهاد بنده به بقیه ساکنین این بود که یا هزینه تعمیر و شارژ نصف پرداخت شود و یا آسانسور را برای واحد اول قفل کنند تا هیچ هزینه ای پرداخت نکنم ولی با مخالفت بقیه مواجه شدم که در حال حاضر اقدام به شکایت نموده اند و می‌گویند هزینه آسانسور باید کامل پرداخت شود
من در این رابطه هیچ حقی ندارم وقتی که هیچ استفاده ای ندارم؟؟
آیا اجازه قطع دکمه طبقه اول را دارم تا بتوانم هزینه ای پرداخت نکنم؟؟
خواهش میکنم راه حلی به بنده پیشنهاد بدهید اگر چیزی به نفع من وجود دارد ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

مطابق قانون شما مؤظف به پرداخت شارژ و هزینه های آسانسور هستین هرچند استفاده ای نکنید