مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در اتوبان

با سلام و خسته نباشید ممنون بابت زحماتی که برای کمک به حل مشکل مردم انجام میدید
من دیشب ساعت 4 صبح در اتوبان همت داشتم با سرعت 80 کیلومتر حرکت میکردم و در لاین 2 اتوبان قرار داشتم که به یکباره متوجه خروجی مد نظرم شدم و با زدن راهنما و نگاه به آینه بغل خودرو به آرامی فرمان را به سمت خروجی مد نظر گرفتم ولی چون فاصله ام کم بود به طور کامل داشتم وارد لاین 3 میشدم که به یکباره خودروی پراید که من او را اصلا ندیده بودم و به دلیل سرعت بالا به یکباره به من رسیده بود و چون در لاین 3 با این سرعت در حال حرکت بود و در اول خیابان خروجی اتوبان نیز خودرو حضور داشت که به گفته خودشان به همین دلیل راه فرار نداشتن و مجبور به ادامه مسیر خود بودند از سمت راننده خودشان و سمت شاگرد خودروی بنده گرگیر خودروی ایشان به بدنه سمت شاگرد خودروی من برخورد کرد و آینه بغل خودروی من نیست شکست که به محض برخورد اولیه من سریعا فرمان را برگرداندم که برخورد شدیرتر نشود متاسفانه به دلیل اینکه همسر بنده باردار هستن و بخاطره برخورد 2 خودرو به شدت ترسیده بودند یک خودرو که در پشت هر دوی ما بود ایستاد و ایشان گفتند که بنده مقصر تصادف هستم و چون بنده تمام فکر و حواسم سمت همسرم بود قبول کردم و گواهینامه خود را به ایشان دادم که ماشینشان را درست کنم میخواستم بپرسم آیا واقعا مقصر بنده هستم یا خودروی پراید که سمت راست به بنده برخورد کرده
با سپاس فراوان از شما و همه ی همکارانتان

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

جهت تشخیص و میزان تقصیر نیاز به نظر کارشناسی افسر راهنمایی رانندگی و رسم کروکی هست