مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از خروج اموال پیمانکار

با سلام و احترام
بنده با یک نفر قرارداد اجرای آرماتوربندی و قالب بندی امضا کردم. پیمانکار بعد از اجرای فونداسیون و دریافت کامل مطالباتش، عنوان میکنه نمیتونه ادامه کار رو انجام بده و قصد داره لوازم و وسائلش رو از کارگاه خارج کنه.
طبق قرارداد فی مابین ایشان ملزم به اجرای کامل سقف ها بوده است.
حال سوالم اینه که میشه جلوی خروج اموالش رو گرفت؟
ممنون بابت راهنمائی

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
اصل بر لازم بودن قرارداده،پس اگر حق فسخ یا ترک قرارداد پیش بینی نشده باشه طرفین ملزم به تعهدات خود هستند. از طریق مرجع قضایی صالح قابل اقدام است.