مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی ترک کار و گرفتن سنوات

با سلام و خسته نباشید
بنده حدود 7 سال در محیطی بدون هیچ قرارداد کاری خدمت کردم
که 6 سال آن را بیمه بوده ام، کارفرما در آخر هر سال دو ماه معادل حقوق همان سال را به عنوان عیدی به هر یک از کارمندان پرداخت می کرد و کارمندان سند اقرارنامه ای را در دفترخانه امضا می کردند تحت این عنوان که تمام حق و حقوق خود را دریافت کرده اند، حالا بنده میخواهم محیط کار خود را ترک کنم و از شما سروران گرامی دو سوال دارم.
1- برای ترک کار چه اقدامی باید انجام دهم (چون کارفرما از بنده خواسته ترک کار را در قالب نامه ای از ایشان درخواست کنم)
2- قطعا ایشان دوباره از بنده میخواهند که اقرارنامه ای را در دفترخانه امضا کنم، سوال بنده این است که با توجه به اینکه بابت سنوات این چند سال هیچ مبلغی به حساب بنده واریز نشده است، آیا بنده میتوانم سنوات خدمت خود را دریافت کنم؟

ممنون میشوم اگر بنده را هرچه سریع تر راهنمایی و ارشاد بفرمایید

با تشکر

پاسخ ها :

علي  احساني

جناب آقای علي احساني :

سلام ،قطعا اعلام ترک کار،بایستی بصورت کتبی به کار فرما، اعلام شود.وترک کار ،مانع از دریافت حق سنوات نمیشود.ولی اگر بصورت رسمی اعلام دریافت آن را کرده باشید،کار فرما با ارائه آن اقرار نامه،مدعی دریافت آن ،از سوی شما میشود.ولی اگر واقعا سنوات خود را دریافت ننموده اید،مراتب را به اداره کارمحل فعالیت خود منعکس کرده،وبگویید از سر ناچاری ،آن اقرارنامه ها را امضا میکردید