مشاوره حقوقی رایگان - اجبار به کار تمامی کارمندان یک بیمارستان دولتی غیر از آن واحد در مرکز بهداشت همان شهر بدون ابلاغ

باسلام کارمند رسمی رادیولوژی یک بیمارستان دولتی هستم. به مدت یک ماهی است که در برنامه کاری بخش ما کار گرافی تک دندان یک مرکز بهداشت در همان شهر به مدت 2ساعت در روز را بدون ابلاغ و فقط دستوری برای همه (قراردادی و رسمی و طرحی) که حدود 10نفر هستیم را گنجانده اند. با اعتراض و نرفتن همه ما در این مدت برای ما نامه تذکر و کسر کارانه تا 50درصد و در نهایت معرفی به تخلفات اداری داده اند. آیا با من رسمی با 14سال سابقه حق این کار داشتند؟ آیا برای همچین موردی میتوانند کل کارمندای مرکز را در برنامه کاری یک ماه هر روز یکنفر را بگنجانند؟

پاسخ ها :

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

با سلام
نوع رابطه استخدامی مشخص نشده تا بتوان در مورد آن اظهار نظر کرد.
لطفا نوع استخدام را مشخص نمائید.