مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق بعنوان قیود خدمتی با توجه به کارمند بودن

باسلام وعرض ادب
اینجانب در دوره سربازی در تهران در پادگان خاتم الاوصیا از دست همرزمم از ناحیه شکم مورد اصابت دو تیر قرار گرفتم و از خدمت معاف شدم ابتدا تحت پوشش بنیاد جانبازان با 39درصد از کار افتادگی جانباز بودم ولی بعدها بنیاد بدلیل تیرخوردگی از دست همرزمم مرا مشمول جانبازی ندانست و پرونده ام بسته شد بعدها که استخدام دولت شده و کارمند شدم بعد از سالیان متمادی بخاطر برخورداری از مزایای جانبازی جهت بهرمندی فرزندانم به سپاه مراجعه و درخواست برقراری جانبازی شدم ولی ترتیب اثری داده نشد و باز بی خیال شدم بعد از چند سال متوجه شدم از سال 1390 برام ماهانه از طرف تامین اجتماعی نیروهای مسلح حقوق بعنوان قیود خدمتی ماهانه مقرری واریز میشود و تازه متوجه شدم که کمیسیون سپاه برام پرونده تشکیل و تحت پوشش سپاه قرار گرفته ام آیا این حقوق با توجه به اینکه من کارمند دولت بوده ودر حال حاضر شاغل و حقوق کارمندی دریافت می کنم منافات و ایراد قانونی ندارد وبعد از بازنشستگی از دولت دریافت دو حقوق ماهانه مشکل نخواهد بود؟
ممنون از حوصله و پاسختان

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام برای کار وزارت کار 09127797726
با همکارم خانم عامری تماس بگیرید بگید از طرف امیری