مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه عدم حضور خواهان در وقت رسیدگی شورای حل اختلاف

باسلام خواهر بنده ساکن کرج است و یک دادخواست مطالبه وجه داده است چون خوانده پرونده در مهاباد حضور دارد وقت رسیدگی در شورای حل اختلاف مهاباد تعیین شده است و الان با وضعیت کرونا و دوری مسافت امکان حضور در دادگاه برایش مشکل است ایا میتواند با دادن لایحه از دادگاه بخواهد به شکایتش رسیدگی شود لطفا هرچه زودتر وکلای محترم بنده را راهنمایی کنن چون 8/19 وقت رسیدگی تعیین شده با تشکر فراوان از زحمات وکلای بزرگوار دادراه

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

جلسه اول جلسه مهمی است و می‌بایست حضور داشته باشید البته امکان ارسال لایحه نیز وجود دارد