مشاوره حقوقی رایگان - اثبات زوجیت

با سلام و احترام.
میخواستم بدونم آیا برای اثبات زوجیت در عقد موقت در صورتی که برگ عقدنامه دست من نیست و فقط تنها چیزی که میتونم ارائه بدم شاهدینی که پای عقدنامه را امضا کردن و همینطور اگر لازم باشه میتونم قسم بخورم که گفته من صحت دارد. در صورتی که دادخواست بدم امکان تاییدش وجود داره؟
با تشکر

پاسخ ها :

دادخواست اثبات زوجیت اثبات زوجیت موقت شاهد عقد موقت اثبات زوجیت