مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام مشارکت توسط سازنده

سلام
5 سند منزل مسکونی به صورت مشارکت به سازنده واگذار شد. که نصف آن به نام سازنده به همراه وکالت کاری روی این 5 سند 15 واحد ساخته شده است که 750 میلیون وام بافت فرسوده از بانک دریافت کرده است. حالا به دلیل عدم پرداخت وام ها و دیرکرد آن به بانک خانه ساخته شده به اجراییات ارسال شده است همچنین سایر واحد های مسکونی که برای سازنده بوده است نیز به صورت قراردادی فروخته شده است...
پس از فروش ملک توسط بانک آیا سهم باقی مانده به مالکین داده خواهد شد یا خریداران قولنامه ای هم سهمی می برند؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

دوست گرامی توضیحات واضح نیست درصوررت تمایل بااسنادومدارک نزدبنده مراجعه کنید

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام فروشنده در هر حال مسول پرداخت ثمن دریافتی بوده ومازاد فروش به مالک اصلی تعلق میگیرد چرا که بانک اسناد عادی را به رسمیت نمیشناسد