مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف موتور سیکلت با عابر پیاده

با سلام. کودک 4 ساله ام در کوچه بود که موتوری با سرعت غیر مجاز میاد و با این کودک برخورد می‌کنه که کودک حدود سه متر پرتاب میشه بدون این که موتوری و موتورش آسیبی ببینن. کودک به حالت کما میره و خونریزی داخلی ریه شروع میشه و شکستگی ترقوه و جمجمه سر، ما کودک رو بردیم بیمارستان. موتوری صحنه رو ترک و متواری میشه. بعدا میاد خودش رو معرفی میکنه و دو روز بعد صحنه سازی و کروکی تصادف انجام میشه. 50_50 مقصر شناخته میشیم. بعد اعتراض کردم و درخواست هیات سه نفره کردم. به نظرتون تغییر در نظر سه نفره میشه؟ پرونده به شورا حل اختلاف رفته ولی هنوز از کارشناس سه نفره خبری نشده؟گفتن در صلاحیت دادگاه هست که کارشناس بیاد نه شورا. چرا تاخیر شده به نظرتون؟ پرونده پزشک قانونی هم مریض رو تحت درمان نوشته که 6 روز آی سی یو یک روز بخش بودیم. الان هم کامل درست نشده.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.حتی در صورت تایید میزان تقصیر به نسبت 50 به 50.امکان دریافت تمام دیه از توسط شما وجود دارد.