مشاوره حقوقی رایگان - در خواست ماترک مادر

سلام . مادرم چندین سال در واحدی جداگانه که مالک آن برادرم بوده سکونت داشته است و مبلغ 18 میلیون تومان هم بابت ودیعه به ایشان پرداخت کرده بوده است که چندین ماه قبل مادرم دچار بیماری می گردد وتا اینکه هفته گذشته به رحمت خدا می رود و چند ماه اخر عمر خود را در منزل من سکونت داشته است و در زمان سکونت در منزل من و بعد از ترخیص از بیمارستان به علت ازار و اذیت برادرم دیگر حاضر به ادامه سکونت در منزل برادرم نبوده است و در این مدت به درخواست خود ایشان تمامی اثاثیه منزلشان به منزل من منتقل گردیده است . حال برادرم مدعی این شده است که اثاثیه منزل مادرم را بنده بدون اجازه ایشان برده ام و درخواست ماترک نموده است و حاضر به برگرداندن آن مبلغ هم نیست
لطفا مرا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کلیه اموال متوفی جزء ماترک بوده و می بایست به نسبت سهم الارث بین ورثه تقسیم شود