مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک در رهن بانک

سلام. من یک ماشین خریده بودم و اقساطی بود. بعد این ماشین رو فروختم و قرار شد اقساطم رو خودم پرداخت کنم و در مقابل اقساط چک از من گرفتن و پشت چک رو بابام امضا کرد. برای من مشکلاتی پیش اومد
و نتونستم اقساطم رو واریر کنم. طرف رفت شکایت کرده به اون چک که بابام امضا کرده بود و توقیف ملک کرده. امروز کارشناس اومد و کارشناسی کرد. در مقابل خونه هم ضامن وام بانک هستش. میشه باز هم بفروشه؟

پاسخ ها :

منيرالسادات قندچي

سرکار خانم منيرالسادات قندچي :

با سلام ؛
دارنده چك بعنوان طلبكار هر مالي را كه به دادگاه معرفي نمايد مال جهت ارزيابي و قيمت گذاري به كارشناسي ارجاع ميشود و براي مالكيت ملكي كه در رهن بانك هست با پرداخت بدهي بانك فك رهن و سپس فروش انجام ميشود