مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرایدار

با سلام.
با توجه به این که مجتمع فوق دارای یک واحد تجاری و 3 واحد مسکونی بود اما کسی سکونت نداشت به دلیل انحلال شرکت و مالک آن، طبق قرارداد 5 ساله با حقوق و مزایای قانونی با بنده منعقد کردن و یک واحد مسکونی را در اختیار بنده جهت سکونت، دادن. تا به صورت 24 ساعته از این مجتمع مراقبت نمایم. حتی در قرارداد ذکر کردن فقط همسر یا یکی از پسرانش در نبودش، حق ورود و تردد در مجتمع را دارد و بعد از چند ماهی دچار سکته و حتی فراموشی شدن. پسر بزرگش که مقیم گرجستان بودن او را بدون اجازه همسرش به گرجستان برده و بعد از چند ماه با شکایت خانواده، وی را بازگرداند ولی تحویل زنش نداده که این جریان با شکایت های متعدد در شعب مختلف دادگستری مطرح گردید که مجالی جهت توضیح کامل نیست. تا این که 2 ماه قبل جنازه وی را بعد از 4 سال دعوای حقوقی با خانواده در اصفهان دفن کرد. کل مجتمع را با وکالتی که از آن مرحوم داشت به نام دخترش نموده و توسط وکیلی علیه بنده به اتهام تصرف عدوانی اقدام نموده. در صورتی که از بدو استخدام تاکنون هیچ حقوقی طبق قراردادی که با پدرشان داشتم، نگرفتم. غیر از چند ماه از قرار ماهی 1800000 هزار تومن. ریالی تاکنون دریافت ننمودم که امروز همه را دربازجویی خدمت دادیار عرض کردم. میخواستم بفرمایید آیا میتوانن بدون پرداخت حق و حقوقم حکم تخلیه بنده را بگیرند. با توجه به این که مجتمع در حال حاضر به نام دخترش است که 16سال بیشتر ندارد شده. عرض کردم حتی یک واحد از آپارتمان های آن را جهت سکونت در اختیارم گذاشته بود. تکلیف کارم چه خواهد شد؟ با تشکر از شما.

پاسخ ها :

محمود صمدی

محمود صمدی :

استان :

تصرف عدوانی حقوقی محسوب میشود. شما هم میتوانید به اداره کار مراجعه کنید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

بله میتونید با مراجعه به اداره کار محلتون نسبت به شکایت از کارفرما و البته ورثه کارفرما پس از اثبات مدت کارکرد مطالبه سنوات حقوق مرخصی حق عائله خانواده مسکن و همه حقوقتون اقدام بکنیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و