مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی معلم رسمی

با سلام و احترام خدمت بزرگواران.
خانم بنده 9 سال هست که نیروی رسمی آموزش و پروش هستش و طی این سال ها مرتب پیگیر کار انتقالی اش بودیم. ولی متاسفانه تا به حال نتیجه ای نگرفتیم. بعد مسافتی که ما روزانه داریم طی میکنیم روزانه چیزی حدود 400 کیلومتر هست. اون هم با یک بچه نه ماهه.
حقوقی که برای خانمم واریز میشه فقط باید بدیم جایگاهای سوخت و هزینه های دیگه ای که مربوط خودرو میشه. یعنی پانزدهم ماه نشده باید کاسه گدایی به دست بگیریم.
از طرفی اداره اومده امسال نیرویی را آزاد کرده که 4 سال خدمت هست. یعنی خانم بنده که 9 سال خدمت هست رو با یک بچه کوچک نگه داشتن. از اون طرف اومدن نیرویی را آزاد کردن که هم سابقه اش کمتر از خانم بنده هستش و نه عروسی کرده و نه بچه ای داره. علت که جویا شدیم اداره این جوری جواب ما را داد که از اداره کل سفارش شده چون حافظ قرآن بوده که من هم در جواب گفتم اگه حافظ قرآن بود که نمیومد حق کسی را ضایع کنه.
ما باید تا کی شاهد همچین صحنه هایی باشیم و من مشکلاتم را کجا بیان کنم که واقعا به داد من برسن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

انتقالی شغلی معلم انتقالی شغلی زن انتقالی شغلی انتقالی