مشاوره حقوقی رایگان - ملک در طرح فضای سبز شهرداری

سلام. بنده یک قطعه زمین دارم که سند مالکیت تک برگ هست و کاربری مسکونی دارد. ولی الان شهرداری میگه که کاربری اش فضای سبز هست. اگر امکانش هست بگید که باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

توحيد  اكبري

توحيد اكبري :

استان :

بسیاری از اسناد موجود در شهر کاربری شون غیر مسکونی است ...در این رابطه میشه با شهرداری مذاکره کرد که یا جریمه پرداخت بشه ویا زمینی در اختیار شهر داری قرار داده بشه تا کاربری زمین مسکونی تبدیل بشه

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

مطالعه پرونده شهرداری واخذ مدارک و چنانچه طرحی درکمیسون یا هرمرجعی مبنی بر فضای سبز اعلام شدن ملک وجود داشت بگیرید ابتدا اعتراض به طرح مذکور توافق با شهرداری جهت رفع طرح یا دریافت قیمت ملک با ملک معوض وسپس اعتراض به دیوان عدالت اداری علیه شهرداری
البته بهتره پس از تکمیل مدارک