مشاوره حقوقی رایگان - انصراف دانشگاه افسری

سلام. من چند روز پیش درخواست انصراف از دانشگاه افسری دادم. گفتن نمیشه باید برات نهست بزنیم و بعد از 6 ماه اخراج میشی و جریمه رو میدی و تمام. میخواستم راهنماییم کنید که من میتونم کنکور بدم برم شغل دولتی دیگه ای یا نه؟

پاسخ ها :

انصراف از دانشگاه افسری نهست در ارتش اخراج از دانشگاه افسری جریمه انصراف از دانشگاه افسری