مشاوره حقوقی رایگان - تبرئه شدن از جرم

سلام. بنده دو ماه قبل یک نفر رو که میشناختم و شناختم به واسطه ی برادرش بود. سوار ماشینم کردم. چون مسیر خودم هم شهرستان بود که آخرین میدان استان ایست و بازرسی بود که طرف چشمش به مأمور ها افتاد مواد مخدر شیشه ای که داشت انداخت کف پای خودش که مأمور ها گرفتنمان و من گفتم نمی‌دانستم این آقا مواد مخدر داشته که مامور ها نوشتن من بی گناه هستم و با این که طرف گفت مواد مال خودش هست و جالب این جا بود از اون سوء سابقه نگرفتن ولی از من گرفتن که سابقه ای نداشتم. بعد با پیگیری خانواده قاضی وقتی ما گفتیم طرف شنیدیم سابقه داره سابقه طرف رو گرفتن که 7 مورد داشت. اما قاضی پرونده به جای این که طرف رو بده زندان من رو داد زندان که با قرار وثیقه آمدم بیرون. بعد به دادگاه محل زندگیمون نیابت قضایی داده و بازپرس هم به طرف ابلاغ کرده ولی طرف حاضر نشده بیاد دادسرا و بعدش حکم جلبش رو داده. آیا الان من تبرئه میشم یا نه؟ ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

امکان تبرئه شدن شما وجود دارد .اما شرایط سختی دارید. اول اینکه راننده خودروی حامل مواد شما بودید و مواد در خودروی شما کشف شده . دوم اینکه متهم دیگر پرونده ظاهرا اظهار بی اطلاعی کرده.