مشاوره حقوقی رایگان - سند گرفتن زمین قولنامه ای و ارثی

سلام. بنده یک زمین زراعی به صورت قولنامه ای خریده ام. برای گرفتن سند که اقدام کردم در دفتر ثبت اسناد زمین به نام شخص دیگری بوده که سال ها فوت کرده و من از شخصی خریده ام که داخل دفتر نوشته بود، وارث. در صورتی که ایشان وارث نبوده و سال ها پیش رعیت بوده.حال تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

شما باید دادخواست تنظیم سند و اثبات مالکیت برعلیه فروشنده وتمام ورثه مالک (کسی که سند بنامش هست )طرح کنید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

اگه مالکیتی نداره میتونید تحت عنوان کلاهبرداری (فروش مال غیر) ازش شکایت کنید