مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی به چت های خصوصی

سلام می خواستم بپرسم افراد در چه صورت می تونن مکالمات تلفنی و چت های خصوصی در اینستاگرام و تلگرام و پرینت آن ها را کنترل کنند؟ آیا بدون حکم قضایی امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

و اگر کسی به چت های خصوصی در تلگرام و اینستاگرام دست پیدا کنه بواسطه داشتن آشنا در مراجعه مربوطه
آیا مرتکب جرم شده است ؟

پرسشگر :

اصلا در چه صورت دادگاه اجازه شنود و ردیابی از طریق تلفن همراه و پرینت گرفتن از چت های خصوصی در شبکه های مجازی را صادر می کند

عليرضا بودش

جناب آقای عليرضا بودش:

با سلام.خیر امکانپذیر نمیباشد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با رضایت شخص،ولایت بر شخض وحکم قضایی ولاغیر.یاالله

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

سلام مجدد بله دسترسی غیر مجاز به اطلاعات خصوصی افراد مطابق قانون جرایم رایانه ای جرم میباشد