مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه

با سلام بنده حدود سه سال هست که حساب یارانه ام مسدود شده در یکی از شهرهای میاندواب یکی از شهر های لرستان به بانک مراجعه کردم میگه پشت چک امضا کردی و در شهر الیگودرز هم میگه ضامن شدی الان هم حساب یارانه و سهام عدالتم مسدود کردن میشه راهنمایی کنید مرسی

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به پرداخت مبلغ ضمانت اقدام و بعد از آن دادخواست مطالبه از کسی که ضمانت کردید را ارائه دهید