مشاوره حقوقی رایگان - تشابه اسمی

با سلام
امروز برای من یه ابلاغیه اومد مبنی دعوی یک نفر بابت برگشت چک
اما اون چک ها مال من نیستن و فقط تشابه اسمی است اسم و فامیلی و نام پدر یکی هست ولی تاریخ تولد و محل صدور و ثبت فرق میکنه تو فرم برگشت چک شماره شناسنامه و کد ملی طرف نبود که ببینم فرق میکنه یا نه و اینکه من اصلا تو بانک صادرات حساب دسته چک ندارم
سوالم اینه ایا برا من مشکلی پیش میاد وباید چیکار کنم ؟ اگه لازمه عکساشو بغرستم

پاسخ ها :

رامین معینی

جناب آقای رامین معینی :

بايد به شعبه اى كه ابلاغ از اونجا صادر شده به همراه تصوير كارت ملى تشريف ببريد و طى لايحه توضيحات فوق رو به اطلاع قاضى برسانيد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست به مرجع ابلاغ کننده بروید مدارک مثبته خود را ارائه دهید واگر لازم باشد از بانک مجدداستعلام شود .بنطر می رسد مشکلی نداشته باشید .ولی حتما به مرجع مذکور مراجعه نمایید.