مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی و بازخرید

با سلام
پدر بنده نیروی اموزش و پرورش هست و قرارداد پیمانی دارد سن او 67سال میباشد و سابقه بیمه او 17سال میباشد
به دلیل قانون جدید به پدرم گفته اند باید بازنشسته یا بازخرید شود
زمانی که برای بازنشستگی اقدام کردیم گفتند که چون قرارداد پیمانی است باید حتما 25سال سابقه بیمه داشته باشد تا بازنشسته شود
سوال بنده این است که ایا در صورتی که بازخرید شود و از اموزش و پرورش خارج شود میتواند با 17سال سابقه بیمه بازنشست شود یا خیر؟؟
ایا در صورتی که بازخرید شود سابقه بیمه او پا برجاست یا خیر ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
با سپاس

پاسخ ها :

بازخریدی آموزش و پرورش سابقه بیمه در صورت بازخریدی بازخریدی بازنشستگی آموزش و پرورش بازنشستگی