مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از داماد

سلام خسته نباشین جناب من خواهرم هر دو سه روز شوهرش کتک میزنه و خواهرم ترسیده و تهدید کرده که داداشاتو میکشم اگه بگی و شکایت کنی الان دیروز باز کتکش زده بود و من و داداشم رفتم اونجا و ابجیم ازش نجات دادم با کابل و چوب میزد ایا از دست ما کاری میاد خواهرم ترسیده و تهدیدش کرده که بگی منو زده میکشمت. ایا از دست ما کاری بر میاد شکایت کنیم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بهترين كار عدم دخالت در روابط زناشويي و هدايت محترمانه طرفين به مشاوره خانواده است