مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در کلاهبرداری

سلام متصدی بنگاه معاونت در کلاهبرداری فروش مال غیر انجام داده و رای قطعی زندان 6ماه یک روز و رد مال صادر شده و به اجرا رفته و فرد محکوم چهار روز زندان رفت و رد مال اجرا شده سوالم اینه بعد چهار روز ازاد شده است چرا ازاد شده حتی رضایت طرفین هم جلب نشده است ممنون

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.
ممکنه به علت کرونا بهش مرخصی دادن که قابل تمدیده ...وارتباطی با رضایت شما نداشته.رد مال معمولا با مباشره نه معاون...

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

اگر رد مال شده باشه حبسهای کم تبدیل به جریمه میشه و چون کرونا هست، خیلی کم زندانی میکنند