مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با ماشین

سلام و خسته نباشید.
من تقریبا سال گذشته با خودرویی که راه رو جلوم بست تصادف کردم و مقصر راننده خودرو شناخته شد. طرف بیمه داشت و ماشینش رو آزاد کرد و رفت.
منم بعد یه ماه فهمیدم مینیکس و رباط سلیبی پام پاره شده که پزشکی قانونی 16 درصد زدن.
من بخاطر نداشتن گواهینامه رفتم. جریمه پرداخت کردم و تموم شد.
حالا بخاطر شکایت من برا دیه یه احضاریه دادن برا 21 این ماه فرداش هم یه رای صادر شد که من بخاطر نداشتن گواهینامه محکوم هستم.
دقیقا چی میشه میخوان چیکار کنن تو دادگاه والا فازشونو من نمیفهمم.
ممنون و خسته نباشید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام وصبح بخیر
عزیز جان من فردا دادگاه دارم میشه کمکم کنین. لطفا
سره تصادف مینیکس ورباط سلیبی پام پاره شده دیگه نمیتونم سره کار برم زندگیم بهم خورده

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سام علیکم.فازشون اینه که شما رو برق دریافت دیه می گیرد وروشن می شوی انشاالله.یاالله