مشاوره حقوقی رایگان - زمان دستور برای اجرایی

با سلام من دعوی حقوقی داشتم رای به نفع من در تاریخ 99/6/22 صادر شد. اما من تجدید نظر خواهی کردم نه طرف مقابلم و رای قطعی شد و بنده بعد گذشت بیست روز بعد ابلاغ درخواست اجراییه دادم اما هنوز بعد گذشت 45روز هنوز اجراییه صادر نشده ؟
ایا صدور اجراییه وقت قانونی دارد یا کوتاهی از طرف دفتر دادگاه بوده ؟
یا هر وقت دلشون بخاد اجرایی صادر میکنن؟

پاسخ ها :

دکترمحمدمهدی عبدالله پور هریکنده

جناب آقای دکترمحمدمهدی عبدالله پور هریکنده :

با سلام. در قانون زمان مشخصی برای زمان درخواست تا صدور اجرائیه پیش بینی نشده اما طبق رویه اصولا از زمان درخواست تا صدور اجرائیه بیش از یک هفته زمان نمی برد.

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. ممکن است به دلیل کرونا به تاخیر افتاده باشد. مجدداً از شعبه پیگیر شوید