مشاوره حقوقی رایگان - میراث و حقوق پدر برای دختر

با سلام دختری هستم مجرد و بیکار میخواستم بدونم از نظر قانونی میتونم اقدام کنم که سهم من از حقوق پدرم که فوت شدن و از کار افتادگی داشتن تحت بیمه تامین اجتماعی بصورت جدا خودم دریافت کنم؟ (در حال حاضر به مادرم پرداخت میشود ولی ایشون هیچگونه تامین مالی مرا نمیکنند حتی پول خرید جوراب به من نمیدهند) چه جوری؟ و اینکه برای گرفتن ارثم باید حتما به وکیل مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام تازمانی که مجرد هستید نصف حقوق پدر متعلق به شما است ومی توانید از طریق دفاتر پیشخوان دولت اقدام کنید برای مطالبه ارث هم باید با ارائه گواهی حصر وراثت از طریق تسلیم دادخواست مطالبه تقسیم ماترک نمتئید موفق باشید