مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی و کمک

پیامک برام آمده که دادخواست شماره فلان ارسالی از طریق سامانه الکترونیک قضایی به شعبه فلان ارجاع و با شماره پرونده فلان و رمز شخصی فلان ثبت گردید ،، آیا چطور و چگونه بدانم که وقت رسیدگی و حضورم در آن شعبه چه تاریخ و چه ساعتی است، لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در سامانه ثنا ثبت نام كنيد و به دادگاه مربوطهمراجعه بفرماييد