مشاوره حقوقی رایگان - سرایدار

اینجانب نزدیک به هشت سال هست یکی از منطقه یک تهران سرایدار هستم و قرارداد جزئی دارم بین منو چند تا واحد شرایط کار من روزها در اختیار خودم هستم و حقوق ماهیانه 300هزار قرار بوده برام واریز بشه ولی کامل دریافت نکردم ولی کارهای نظافت اپارتمان ابیاری باغچه و حتی بردن زباله ها و برف روبی داخل کوچه از وظایف من بوده ولی من بیمه نبودم ایا بنده قانونی امکان دریافت چند سال بیمه رو دارم یا نه باتشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام
باید به اداره کار شکایت کنی و رابطه کارگری خود را ثابت کنی. بعد در خواست حق بیمه کنی.